Post by waimodetapo on Feb 24, 2022 1:51:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Underworld Office ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Underworld Office IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Underworld Office 2022 version ▞▞▞
Tas ir forši, es domāju, ka tā lejupielāde ir kļūda. bet nē, šī ir labākā spēle. Lejupielādējiet to tūlīt!
Tas man liek raudāt
Ļoti slikti !!!!!!!
Đáng đồng tiền
Man spēle līdz šim ir ļoti patikusi, varoņi un stāsts ir burvīgi un saistoši. Lēmumi jūtas perfekti līdzsvaroti rīcības un loģikas ziņā. Es vēlētos, lai būtu iespēja atspējot teksta automātisko ritināšanu.
Sasodīts šī spēle busin
Man tas tik ļoti patīk, es biju visu santīmu vērts. Skaists stāsts un zīmējums, es skaļi raudu.
Ziniet, kā to aprakstīt vārdos QwQ
līdz šim stāsts ir diezgan labs, un dialogam ir viegli sekot, tāpēc es tam piešķiru 5
Stāsts labs. Man patīk varoņi. Jauki.Man patīk stāsts, kuru sāku spēlēt un gandrīz saplosīju 2. nodaļā
Jauka un mīļa spēle
Underworld Office ผจญภัย afbw
Labi, es būšu godīgs. Šī spēle ir ļoti atsvaidzinoša vizuālā romāna žanrā. Es jau iepriekš esmu spēlējis vizuāli interaktīvus romānus, un to izvēle nedeva neko citu, kā tikai 3 galotnes, kas bija sasniedzamas ar izvēlēs nopelnītajiem "tuvības punktiem". Šis ir atšķirīgs, neatkarīgi no jūsu izvēles burtiski mainīsies jūsu ceļš, mainīsies cilvēki, ar kuriem jūs satiekat vai ejat kopā, un, manuprāt, tas ir diezgan forši. Tie, kuri novērtēja ar 1 zvaigznīti, lielākoties vienkārši iegādājās šo spēli nejauši un vēlējās saņemt atmaksu.
es ceru, ka spēles sasniegumi patiešām ir saistīti ar Google Play, tāpēc, kad sasniegums tiek atbloķēts, es saņemu arī sava Google Play exp ;-; * Spēle tiešām ir lieliska! bet stāsts arī tiešām bija kā mana reālā dzīve, tāpēc es neesmu tik ļoti pārsteigts. ceru, ka ir vairāk progresa režīma vai vairāk stāstu beigu. 0
Es neesmu pārliecināts, kāpēc es to iegādājos. Mazliet pārāk garlaicīgi manai gaumei. Notiek atinstalēšana.
Ļoti skaista spēle🥺 Es parasti nespēlēju daudz interaktīvu spēļu, jo tās dod daudz mikrotransakciju, bet šī spēle bija tās naudas vērta, ko par to iztērēju. Pirmkārt, tas nemaz nebija dārgi un tik skaists stāsts. Ja jums patīk pārdabiski žanra sižeti, dodieties uz to, un vēl viens iemesls, kāpēc man tas ļoti patīk, ir VAROŅA ATTĪSTĪBA ir satriecoši aizkustinoša un skaisti uzrakstīta ar rūpīgi animētām ainām. Šī spēle ir interesanta un sirdi sildoša. Lieliski darbu izstrādātāji.Lieliski stāsti Patīk! To iegādāties ir tā vērts! Btw, mani līdzspēlētāji, ja jūtat, ka ziņojumi tiek sūtīti pārāk ātri, varat to palēnināt izvēlnē vai, ja esat to palaidis garām, varat ritināt žurnālus uz augšu. Lai gan jā, šai spēlei ir nepieciešama pauzes poga XD, bet līdz šim man tā patīk.
Man nav ne jausmas, kā tas ir saņēmis tik daudz pozitīvu atsauksmju. Temps ir šausmīgs, man bija nepārtraukti jārestartē, lai teksts virzītos uz priekšu, un vadības ierīcēm nav nekāda skaidrojuma. Esmu priecīgs, ka to ieguvu, izmantojot Play Pass, pretējā gadījumā es būtu viens no tiem, kas mēģinātu cīnīties par naudas atmaksu.
Atvainojiet, ka veltījāt laiku, bet diemžēl mans dēls nejauši iegādājās šo spēli, tāpēc, lūdzu, kungs, atmaksājiet manu summu pēc iespējas ātrāk.
愛了愛了
Man ļoti patīk spēle. Man jāsaka, ka esmu izlējis dažas asaras no kitty loka 😓. Katrā ziņā man patīk stāsts un tas, kā tas risinās. Cerot vairāk kā šis nākotnē un cerot, ka ir izlaišanas funkcija, lai paātrinātu spēli, jo īpaši man nepatīk atkārtotas daļas.
Underworld Office Adventure tpl
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action pef
Pat nesāksies uz s21 ultra
Skaists un aizkustinošs stāsts.
Šis ir labākais stāsts un animācija, ko esmu redzējis! ES mīlu šo! Tajā nav nekā slikta. Tātad jā. Es vairs nezinu, ko teikt, jo man slikti sūdzas😅. Šī ir labākā spēle, ko esmu redzējis. Saglabājiet labo darbu
Pretīgi Atmaksāt manu naudu
Laba spēle
esmu dažas reizes spēlējis beigas, mēģinot dabūt citas beigas, tās, ko līdz šim esmu redzējis, ir tik labas un sirdi sildošas, izņemot dažas. tas ir sirsnīgs stāsts, un es domāju, ka es, iespējams, no tā esmu kaut ko iemācījies.
Stāsts ir skaisti izstrādāts, varoņa attīstība ir izcili izpildīta. Šis pirmais vizuālais romāns, par kuru es jebkad samaksāju, ir nevainojams šedevrs, kuru es nekad neaizmirsīšu! Šeit galvenais ir stāsts. Tas mani dziļi aizkustināja, apzinoties, ka esmu mazliet līdzīgs galvenajam varonim, es varu viegli sazināties, un lika man pārliecināties, ka šim vizuālajam romānam netieši ir prātā kas cits, nevis izklaide, lai palīdzētu mums pārdomāt sevi. Vēlos, lai būtu arī turpinājums. Noteikti nopirkšu, tas ir tā vērts!
Lieliski
Underworld Office Eventyr kiq
𝐄𝐬 𝐦𝐮𝐲 𝐥𝐢𝐧𝐝𝐨, 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐚𝐝.
Jauki
Stāsts ir lielisks, ir vērts iegādāties spēli, bet stāsts par Luku liek man raudāt, jo tas tāpat kā stāsts, kas notika ar mani pirms 5 gadiem, man tik ļoti pietrūkst sava kaķa, bet es pat nevaru viņam palīdzēt, piedod
DE LABĀKĀ SPĒLE EVERRRRRRRRRRR XD <3
Daļa ar Lūku un kaķēnu mani katru reizi aizrauj kā vienmēr!
Šī spēle vai vizuālais romāns ir viens no labākajiem, ko jebkad esmu spēlējis. Tas ir pelnījis 5 zvaigznes. Lai gan es domāju, ka 2 galotnes beigās nav lielas jēgas un būtu pieticis tikai ar 5 beigām. Stāsts ir ļoti sakarīgs un labs, lai gan pašā sākumā ir nedaudz grūti saprast, kas notiek un kur stāsts virzās. Ieteicams. 😊
Vienkārši lieliski! Sižets ir patiesi apmierinošs, tajā pašā laikā pilns ar satraukumu! Es ļoti ieteiktu, ja vēlaties izmēģināt kaut ko citu!
pārsteidzošs ngl
Ideāls sižets un beigas, sirdi sildošs un patiesi aizkustinošs stāsts. Es vienmēr izbaudīšu šo spēli. Nekad nav garlaicīgi no tā.
raudāja. 10/10
Lieliska, lieliska spēle. Tas ir vienkārši, bet stāsts un varoņi ir unikāli un neaizmirstami. Liks arī aizdomāties par dzīves vērtībām. Un, protams, jauki varoņu dizaini un ilustrācijas! Paldies par tik lielisko pieredzi! Super lielisks darbs komandai!!😆
Jauks stāsts ar jautriem varoņiem. 2. nodaļa mani saraudāja. Nevaru sagaidīt, kad varēs spēlēt līdz galam.
Man īsti nepatīk spēlēt spēles, bet šī spēle liek man akfjskcksokaf. ŠĪ SPĒLE IR TIK SIRDI sildoša, UN ILGUMS VISI MĪLIS
šī ir visvērtīgākā spēle, ko jebkad esmu iegādājies Play veikalā. Sižets ir interesants, un ne tik klišejisks, arī varoņi un grafika ir pārsteidzoši! Zini ko? PALDIES, KA VEICĀJĀT ŠO SPĒLI. <3
Neatvērtu. Atinstalēta. Pārinstalēts. Joprojām netiktu atvērts.
Šai spēlei ir emocijas. Pazemes garša man lika atcerēties dažas citas spēles, piemēram, Yumenikki y VA11.