Post by waimodetapo on Feb 24, 2022 1:31:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ סיבולת מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Merge Monsters Petualangan jrv
באמת משחק משעמם, יש משחק מיזוג הרבה יותר טוב מזה.... הגרפיקה היא רק צבע מחדש, הזימון המיוחד שלך והאויבים קיבלו אותה גרפיקה, הבוס נותן אפס אתגר.... לעולם אל תטרחו לשחק זֶה...
5 כוכבים טובים אם יש רמות מעניינות יותר הייתי חמישה 25 כוכבים אבל זה לא יכול לקרות אבל זה יהיה 25 כוכבים עבור יותר רמות רקע
זה משחק טוב אבל הבוסים צצים הנה טיפ (יש לך שתי אצבעות כדי ללחוץ על התקפה ולהמשיך להקיש על המפלצות שלך 👹
נשמה משעממת בצורה מוחצת. צפה במודעות של דברים נוספים "תקלות" לעתים קרובות למדי ואינך מקבל את התגמולים.
כל כך טוב 😇
אני אוהב את זה כי זה נראה מדהים ומגניב👍זה גם מאוד כיף
זה בסדר
זה משחק ממש מעולה ומשחק מיזוג ממש טוב לשחק בו אני ממליץ לך לשחק בו
מאוד מייאש. המשחק המוקדם הוא מהיר ואתה יכול לגרום לאוהבים להגדיל את רמות המיזוג. אבל ככל שאתה מתקדם הסיכוי לקבל חובבי רמת מיזוג הופך ללא קיים. פשוטו כמשמעו, הדבר המהנה היחיד שיש לגאן הזה להציע הוא המיזוג והפיתוח עושה זאת.
אין התקדמות, פשוטו כמשמעו הרמה ומיזוג של מפלצות לא באמת מחזקות אותן, אם יש לך חודש שאחד יורה, אבל אז תשיג שתיים מהן, עכשיו הם מחלקים את הנזק, שיעור ההרג שלך לעולם לא משתנה
לא כל כך כיף
משחק מאוד מאוד מגניב! שחק את זה אתה תופתע!
מיזוג מפלצות זה מדהים ואני יכול למזג מפלצות ואני💖 את זה אתה יודע
Merge Monsters Avontuur tvp
אני אהיה כנה המשחק הזה משעמם כל מה שאתה עושה זה למזג זה הכל באמת.
אני לא יודע שעדיין לא שיחקתי בו
המשחק הזה מאוד מגניב! ואני אוהב את הפקדים
משחק נחמד ופשוט מפלצות חמודות ומעניינות.
ממש נמאס לי מהפרסומות השבורות שלך. ניסיתי לשחק בחודש וחצי האחרונים כשאני צופה בסרטון תמורת פרס, אני לא מקבל את הפרס. מבחינתי, זו בעצם גניבה. אתה מקבל תשלום עבור הסרטונים שצפית בהם ואומר לי שגם אני חולה מתוגמל, מה שלא קורה. אתה המשחק היחיד שיש לו את הבעיה הזו, מה שגורם לי להאמין שהוא מכוון להגדיל את ההכנסות או שאתה לא יודע את העובדה. תתקן את זה.
זה היה ממש כיף ולפעמים די קשה אני אוהב את זה אתה צריך להכין עוד דברים
המשחק הזה נראה טוב והוא די כיף. הייתי ממליץ.
משעמם אחרי זמן מה
Merge Monsters Petualangan ult
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkadne igre top
זה כיף ללטוש דברים ביחד... אבל אחרי שיטוט של משחק זה נהיה ממש משעמם...
טוֹב
טוב יותר מהרבה משחקי מיזוג אחרים. נהדר אם אתה רק מחפש משהו לעשות בזמן ההמתנה.
המשחק ממש כיף לשחק ואני נהנה מהיכולות הערמומיות של המשחק. פשוט תן אפשרות למיזוג אוטומטי באפשרות מיומנות
המשחק הזה טיפשי מדהים
משחק די נקי ונראה טוב. בהתחשב בעובדה ש-terraria הוא משחק של 10 עד 15 דולר, לבקש ממני להסיר את המודעות מהמשחק הזה עבור קרוב ל-20, אומר שמי שיצר את זה יכול לאכול את התחת שלי. חמדנות טהורה
זה לא נותן לי להתקין את המשחק אז בבקשה עזרה
חינם לשחק, קל להבין. Rush Diviner, Income & Precision מכשף. אגדות טימאוג + כיריד. סוף המשחק. עבר את רמה 3700 בקלות.
عالی
U J H
משחק משעמם, עם העלאת רמות איטית במיוחד. אל תבזבז את זמנך.
האפליקציה הזו היא הונאה! צפיתי במודעה לתיבת קסם מוזהבת ולא קיבלתי כלום. אחר כך צפיתי במודעה של 20 אבני חן וכשניסיתי לתבוע אותן זה הכניס אותי למודעה אחרת.
זה כיף לי כי אין לי שום דבר אחר לעשות מלבד לשחק את אלה והאופליין שלו! WOW
זהו משחק סופר ממכר. בתור טירון גמור למשחק כזה, מצאתי אותו ממש מרגיע ומהנה. הייתי ממליץ על זה לכל אחד!
למרות שזה עתה הורדתי אותו, הניסיון הוציא אותי מרעיונות הבוס שלי, ועוד רעיונות מיזוגים! אני רוצה לעשות משחק מיזוג כזה יום אחד. עד אז יש לי את ידידי מר רווק. ואני מקבל את ההשראה מהמשחק הזה. מקסים, ידידותי למשפחה ובסך הכל, חמוד. שלום בחוץ!
משחק הגון אבל הרבה באגים.. שיחקתי והגעתי לסיבוב 120. הפעלתי מחדש את האפליקציה והמון רכישות בתשלום וחזרתי לסיבוב 55. למשחק יש כפתור רכישה שחזור שלא עובד. כנראה שזה קרה לאחרים.
משחק מכוער..
Merge Monsters Cabaran rlpp
טוב ויפה
באופן אישי אני מאוד אוהב את זה שהגרפיקה טובה ואין פיגור לפחות לא בשבילי. אני מציע לאבד את זה ובסך הכל משחק מעולה שום דבר לא בסדר איתו בשבילי.
אוהב את זה. מיזוג קצת איטי. אבל הם כל כך חמודים
אתה יכול למזג מפלצות ולהרוג בוסים
זה בסדר, אבל זה מאט מהר מדי. אתה מקבל מעט מאוד משבצות כדי להתחיל, אז זה מצריך צ'ק-אין לעתים קרובות, אבל העלויות עולות כל כך מהר שאתה באמת צריך לטחון ולחכות לנצח לשדרוגים לאחר זמן קצר בלבד של משחק. קופץ ממחיר של 20T ל-75T עבור שדרוג יחיד במה שמיוצר. אם אתה מחפש משחק שדורש תשומת לב מתמדת אבל יש לו מעט תגמול אמיתי עבורו, מצאת אותו.
חסר עומק
זה כאילו אין משחק מרגה אנדר. אני נותן לו דירוג 2. נפלתי כאילו זה ripof.
אני אוהב את המשחק הזה, אין תוספות והוא כל כך קולם ואני לא בוט או רובוט
התקדמות איטית