(Android) Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games fırıldaqçı kodu səhv nöqtələri
Feb 24, 2022 1:28:48 GMT -5
Post by waimodetapo on Feb 24, 2022 1:28:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Bu hələ də ən sevimli oyunumdur. Belə asılılıq. Çox əyləncəli. Bəzən çox çətin olur və 3 ulduz qazanmaq istəyirsinizsə, səhv edə bilməzsiniz. Amma həqiqətən məni konsentrə olmağa öyrədin. Bunu sevirəm. Çox sağ ol.
Əla oyun, maraqlı konsepsiya, mənim yeganə problemim odur ki, telefon 30%-dən aşağı olanda bir az gecikir. Çox rəngli iksirləri istədiyim qədər dəqiqləşdirməyə çalışarkən bir az çətindir. Əks halda əla!
Yaxşıdır, amma bir hissədə heç işləmir
O vaxtdan bu oyunu bəyəndim, amma siz 1-ci Dünyada (Peakwood Potion) iksirlərin dizaynında və rəngində dəyişiklik etdikdə. Əvvəllər rəngləri tanımaq bir qədər asan idi, lakin indi siz onun üzərinə xətlər və nöqtələr əlavə etdiniz və bu, oyunu oyunçuların/oyunçuların gözü üçün dəhşətli və incidir! Sadəcə əvvəlki kimi geri gətirin!
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Аркадни yqw
Mən bu oyunu çox sevirəm və bəzən 1 Ulduz alıram, amma bu yaxşıdır! Bu oyun bizə rəngləri öyrədə bilər! Babam JP mənə dedi ki, mən Potion Punch 2-ni yükləmişəm. Mən də bunu etdim! Çox gözəldir! Oyunun əvvəlcə necə göründüyünü görmək üçün onu iPad-də sınadım. Bu məni həqiqətən yüksək qiymətləndirir. Çox sağ ol!
Oyun zamanı cihazım və bulud məlumatım qre sinxronlaşdırılmadığı barədə bildiriş görünməyə davam edir. Mənə məhəl qoymamaq imkanım yoxdur və bir variant seçəndə oyun yenidən başlayır. Xüsusilə sonsuz rejimdə olduğunuzda və oyun yeniləndikdə bezdiricidir. Həm də həyatınız təzələnmir. Əngəl.
həmçinin iksir yumruq oynadı, birincisi, çox əyləncəli, asan və eyni zamanda çətin idi haha! ikincisi mütləq təkmilləşdirmədir və həm də çox əyləncəlidir daha asan imo
Əylənirdim, oyunu çox bəyəndim, əvvəllər oyunu silməyi düşünürdüm, çünki 32-ci səviyyədən çıxa bilmirəm, amma onlar onu oynayaraq orada yüksəldə biləcəyim səviyyələri xatırlayırlar, bəli, bu mükəmməlliyi yaratdığınız üçün çox sağ olun oyunu həqiqətən qiymətləndiririk və mən bunu oynamağı tövsiyə etdim, çox gözəldir tyyyy!!!!!!!!!! <3
2-ci hissənin pərəstişkarı deyiləm, mən yükləmə ekranında faktiki oyundan daha çox vaxt keçirirəm, çox yavaşdır, 1-ci hissəni tamamilə sevdiyim üçün daha çoxunu gözləyirdim.
Mən həqiqətən bu oyundan həzz alıram, Potion Punch 1-dən daha çox təkmilləşdirmə.... Ümid edirəm ki, bu daha da yenilənəcək! Hamıya TÖVSİYƏ EDİLİR! 🎉🤭😘
Yaxşı, ilk növbədə, incəsənət üslubu və ətrafın sadəliyi ən yüksək səviyyədədir! Bu, oyunu oynamaq üçün daha qənaətbəxş etdi.Siz irəlilədikcə səviyyələr daha da çətinləşir, lakin bu, fiziki olaraq bunu etmək mümkün olmayan bir nöqtədə deyil. Oyun çox yaradıcıdır, balıqları qızartmaq üçün bala əjdahalardan istifadə etdikdə çox xoşuma gəldi. Mən bunu çox sevirəm, yemək bişirməkdə və sürətli oyunlarda layiqli olan hər kəsə tövsiyə edirəm. 💕
Fantastik oyun! Digər oyunlardan fərqli olaraq, ödəniş divarının arxasında heç nə gizlənmir. Enerji istifadəsi isteğe bağlıdır, buna görə də neçə səviyyə oynaya biləcəyinizlə bağlı heç bir məhdudiyyət yoxdur və oyundakı valyutalar kifayət qədər asandır ki, pul xərcləməli olduğunuzu hiss etmədən bütün oyunu keçə bilərsiniz. Yeganə xəbərdarlığım budur ki, bu oyun ÇOX sürətlidir, yəqin ki, daha rahat təcrübə axtaran insanlar üçün deyil. Bundan başqa, bu, mütləq telefon oyunlarının nə olması lazım olduğuna dair parlaq bir nümunədir!
Bu oyun həqiqətən Əyləncəlidir!!! Bu oyunu yemək oyunları və orta əsr oyunlarını sevən insanlara tövsiyə edirəm.
Mən oyunun özünü sevirəm. Gözəl sənət üslubu, rəvan oyun, balanslaşdırılmış çağırış, əyləncəli personajlar və qənaətbəxş bir təkmilləşdirmə tempi var. Bununla belə, olduqca tez-tez qəzaya uğrayır - bəzən dəfələrlə, bəzən yalnız bir dəfə. Və reklamlar... oof. Əlavə mana, fərqli gündəlik hədiyyə və ya alternativ gündəlik çağırış kimi mükafatlar üçün reklam variantının olduğunu yüksək qiymətləndirirəm. Kaş ki, bir az daha çox müxtəliflik olsun, amma mənim əsl məyusluğum əlavə pop-up reklamları ilə bağlıdır. Bunların çoxu yoxdur, amma əlavə edir.
Birincidən sonra məyus oldum. Bütün yeni funksiyalar və quraşdırmalar həqiqətən onu hər hansı digər vaxt idarəetmə oyunu kimi hiss etdirdi. Birincisini sevməyimin səbəbi onun digərlərindən çox fərqli hiss etməsi idi. Qrafika yaxşıdır və mən əjdahaları bəyəndim. Ancaq yəqin ki, onu siləcəyəm və sadəcə orijinala qayıdacağam.
Bu, olduqca yaxşı yemək oyunudur və həqiqətən hamar animasiyaya malikdir. Bu oyun üçün çoxlu səy sərf olundu 👍
Qaz bişirməyin ən yaxşısı.bəli
Bacımın telefonunda oynadığını gördükdən sonra bu oyunu oynamaq üçün olduqca həyəcanlandım, amma oyun çox uzun yüklənir.. sanki ekranım qaradır və yüklənir, həqiqətən də uzundur..
Bir oyunun davamı olaraq yazmaqda çətinlik çəkdim, bir az məyus oldum. Böyük miqdarda animasiyalar cəlbedici olsa da, yəqin ki, batareyanı belə tez boşaldır. Oyunun gözəl görünməsini azaltmaq və oyunun necə işlədiyini və oynanmasını dəqiqləşdirmək üçün daha çox vaxt sərf etmək mənim edəcəyim şeydir. Bəlkə bir yeniləmə bunu düzəldə bilər? O vaxta qədər bu 2 ulduzu verirəm və oyunu müdrikcə oynayın.
Oyunu səviyyəyə qaldırmaq çox çətindir, həmçinin elementlər bahadır və oyun donmağa davam edir
Bad.nifrət edirəm çox çirkin idim mən bundan daha yaxşı oyun edə bilərdim 🙄🙄, sən də cəhd etmisən ahh bu oyundan nifrət edirəm 😶😶😶😶 Amma bir az da əyləncəli oldu 😂😂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🤦♀️ Bəli, hər hansı bir yolu sınayın Oyunlarınızı daha cəlbedici etmək üçün 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😶😶🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
Bu oyun əyləncəlidir, lakin ən yeni yeniləmədən bəri sonsuz və klassik rejimlər xarab olur. Peakwood Potions-da 15k-dan çox yüksək nəticə əldə etdim və o, eynilə sıfırlandı. Mən buna üzülürəm, çünki o xalı cəmi bir dəfə almışam və o vaxtdan ona yaxınlaşmamışam. Yeniləmə, sikkələr istədiyiniz və ya istəmədiyinizdən asılı olmayaraq avtomatik olaraq götürüldü - bu, Tersa və oğruların personajlarını yararsız edir - həm də oyunçuya məcbur edilməməsi lazım olan isteğe bağlı olmağı çətinləşdirdi. +🌟 düzəldilsə.
Oyun yaxşı və sabit olsa da, bir səviyyəni tamamladıqdan sonra oyun çökməyə davam edir. Onları məğlub etdikdən sonra hələ də mükafatlarımı alıram, lakin telefonumu yenidən işə saldıqdan sonra belə proqramlar hələ də çökür.
Daxil olmaq üçün 1-ci iksir yumruğunu hamar və oynamaq üçün rahat tövsiyə edirəm
Bu pis deyil, amma mənim fikrimcə, orijinal PotionPunch bir neçə düzəlişlə daha yaxşıdır, mən inanıram ki, bu oyunun heyrətamiz olmaq potensialı var!
Çoxlarına bir çox patrona sifariş verirəm və sonra mən patronları sifariş edərkən eyni vaxtda goblin və kitab qurdlarını uzaqlaşdıra bilmirəm və bütün müştərilərin 30-cu səviyyədə sifarişləri getdikcə artır (iksirləri qarışdırır) və daha çətin olur. hazırlamaq
Davamını bəyənirəm, patronların necə işlədiyini və bəzi yeni mexanikaların əyləncəli olmasını xoşlayıram. Ancaq bu oyun əslində ilk oyunla müqayisədə demək olar ki, stresli hiss edir. Düşünürəm ki, iş yeri darmadağındır. Mən artıq fikrimi cəmləməkdə çətinlik çəkirəm və sonra siz həm oğrulardan, həm də xətti bağlayan kitab qurdlarından ehtiyatlı olmalısınız. Daha sonra oyunun necə işlədiyindən həqiqətən rahatlaşa bilməmişdən əvvəl sizə çox şey atılır. Sadəcə bir anda daxil olan bir çox məlumat onu əsəbiləşdirir.
Əladır, amma daşların ən yaxşı dəyərini alıram və bu oyun heç nə vermir
Məni qovmağa davam edir, plz düzəldin
Təkmilləşdirsəm də oyun çətinləşdi, amma kömək etmədi. Səviyyə 32 son idi.
Uzun müddət əvvəl oynadığım Hot Dog Bush-a bənzər əla yemək idarəetmə oyunu. Daha yaxşı optimallaşdırma ilə edə bilərsiniz - məsələn, bir səviyyəyə daxil olmaq və çıxmaq təxminən 10 saniyə çəkir (vermək və ya götürmək).
Belə rəngarəng və interaktiv oyun! Səviyyələr kifayət qədər asandır, lakin səviyyəni yüksəltməyə kömək edəcək müxtəlif simvolları seçmək sizə bağlıdır. Əgər birinci versiyanı bəyəndinizsə, oynamaq ən yaxşısıdır, ona görə də baş verənlər haqqında daha yaxşı təsəvvürünüz var, əks halda siz də mənim kimi çaşqın ola bilərsiniz!
Oyun çox qeyri-sabit idi.. çox ağır fayl. Qrafika və hamısı əla idi, lakin mənim oyunum geridə qaldığı üçün təcrübə korlanmağa davam etdi. Tıxaclar təqdim edildikdən sonra bu, oyunu daha da çətinləşdirdi, çünki mən əşyaları atıb pul itirməyə davam etdim.
Super zəhmli. Sevimli personajlar, hekayələr, zarafatlar və o, üzünüzə dayanmadan əlavə edir. Deyə bilərsiniz ki, inkişaf etdiricilər ona çox məhəbbət və zəhmət qoyublar, bu, sadəcə olaraq gözəl alınıb və mən bunu çox tövsiyə edirəm. Sizi əlavələrə qərq edən və daim real valyuta ilə əşyalar almağınızı xahiş edən digər konfet əzdirmə tipli mini oyunlar kimi deyil, həzz almaq üçün hazırlanmışdır. Sev, sev, sev! ♡
Qiymətləndirərdim - əbədi. Mənim cihazımın heç bir hissəsinə girişə ehtiyacınız yoxdur.
Bu ikinci Potion Punch məyusluqdur! Birincisi mükəmməl idi və heç nəyi dəyişməyə ehtiyac yox idi! Burada qrafika orijinal üsluba uyğun olmalı idi, lakin indi səliqəsiz görünür! Həmçinin, təlimat uzun və çox əsəbidir, çünki oyunçu ilişib qalıb və bir nöqtədən digərinə sərbəst keçmək şansı olmadan növbəti səviyyələrə göndərilir (I profilimi dəyişmək istədim, lakin 1-dən 4-ə və ya 5-ə qədər bu mümkün deyildi!) Buna görə də mən PP 1-i oynamağa davam edəcəyəm, amma bunu yox! Bağışlayın uşaqlar!
Battle Run and Gun Akcija ryt
Bu davamdakı təkmilləşdirmələri, xüsusən də işçilərin əlavə edilməsini çox bəyəndim. Bununla belə, öyrənmə əyrisi hər açılan mağazaya çətinlik əlavə edən birincidən fərqli olaraq çox dikdir. Bəzən obyektlərə, xüsusən də mantara və lentə toxunmaq çətindir (yerlərini dəyişdirmək, bəlkə?). Amma ən böyük problem odur ki, mən oyunu tərk etməliyəm ki, enerji yığılsın. Bilmirəm səhvdirsə, lütfən onu düzəldin. Əgər qəsdəndirsə, ayıbdır. I
Mən oyunu sevirəm, lakin bəzi mağazalarda (tumarlar və göbələklər) istifadə etməyə çalışdığım hər hansı elementlə bağlı olduqca daimi problemlərim var, onu qoymağa çalışdığım yerə getmirəm. Bu, açıq-aydın oyunu yavaşlatır və patronlarımın səbirsizləşməsinə və getməsinə səbəb olur. Bu, iksir mağazasında və ya qılınc mağazasında baş vermir və mən oyunu həqiqətən sevirəm, ona görə də hələ də dörd ulduz verirəm.
Oyun həqiqətən yaxşıdır, demək olar ki, birincidən daha yaxşıdır. Bununla belə, bir səhvlə qarşılaşdım. Manamı doldurmaq üçün taymer dondu, bu da oyunu olduqca çətinləşdirir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin!
Sürətli hərəkətimi tələb edən oyunları xoşlayıram və bu da onlardan biridir. Ancaq Sonsuz rejimdə baş verən bəzi nasazlıqlar təcrübəmi yayındırır. Eversand EL-də bəzən qəfildən gələn havadarlar olmur, bu da məni oynamağa davam etmək istəyəndə oyunu bitirmək üçün əşyanı atmağa məcbur edir. Shroudland EL-də bəzi Pis Gözləri məğlub etdikdən sonra qanadlarını qatlayır və hələ də havadarlarına hücum edərkən yenilməz olurlar. Bu ən qısa zamanda düzəldilməlidir.
Mən fondu səviyyəsinə çatana qədər bu oyundan həzz alırdım. Bu səviyyəni kimin hazırladığına və sonra təsdiq etdiyinə əmin deyiləm, lakin bu, çılğın dəqiqlik və kiçik barmaqları olan insanlar üçün hazırlanmışdır. Bura gələnə qədər həqiqətən həzz alırdım, amma indi ilişib qalmışam, çünki çiyələkləri və zefirləri istədiyim yerə ala bilmirəm, çünki onları qoymalı olduğum yer piksel mükəmməl yerləşdirmədir. Planşetiniz varsa, bəlkə də yaxşıdır, lakin mobil telefonda dəhşətli təcrübəniz varsa.
Oyun əyləncəlidir, lakin satınalma ilə məcburi reklamları silmək üçün seçim lazımdır.
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games არკადული keth
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arcade lgnv
Mən yalnız bir müddətdir oynayıram, amma bu oyunu SEVİRƏM! Bu, fantaziya temalı istisna olmaqla, bütün yemək bişirmə oyunları kimidir. Yeganə problemim odur ki, mağazanı açdığım zaman oyunda nasazlıqlar əmələ gəlir və bütün nişanlar ağ olur, ona görə də oyunu normal vəziyyətə gətirmək üçün oyunu bağlayıb yenidən açmalıyam. Mən dükandan bir şey almaq üçün görmürəm, çünki bir növ çaşqındır.
Oyun heç başlamır. Oyunu bir neçə dəfə sınadım, həmçinin proqramı silib, yenidən quraşdırdı, lakin hələ də cavab yoxdur.
İncəsənət və animasiya əladır, lakin oyun çirkli olmaq üçün nəzərdə tutulub, ona görə də pul ödəməlisən
Mən bu oyunla çox əylənirəm, oynamaq asan oyun kimi görünə bilər, lakin müəyyən vəziyyətlər və məqsədlər üçün müəyyən strategiyaya sahib olmalısınız, lakin heç vaxt həddindən artıq mürəkkəb deyil. Bu, əl-göz koordinasiyasını və eyni zamanda beyninizi məşq edərkən rahatlaşa bilərsiniz. Möhtəşəm oyun!
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arkaadmängud ofr
Bu əyləncəli oyundur, lakin Halloween tədbirindən sonra oyun 30%-də ilişib qalır. Bunu mümkün qədər tez düzəldə bilərsiniz və təşəkkür edirəm.